Onderneemopinternet.nl

Ondernemen op internet!

Op dit moment werken wij aan onze website! Voor meer informatie over Dating software, CMS websites of maatwerk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. 

Wij maken sinds 2006 professionele websites betaalbaar!

JRcms website

  Met onze zeer uitgebreide JR CMS is uw bedrijf snel en voordelig online met een informatieve website.  De website is eenvoudig zonder kennis te beheren. Een MKB CMS website, snel en zier voordelig online bij www.onderneemopinternet.nl

 

Onze JRcms website is voorzien van een uitgebreid backendpanel waar u uw website vanaf elk gewenst adres zonder technische kennis kunt beheren. U kunt o.a. nieuwe pagina's aanmaken, bewerken en verwijderen, slider aanpassen en algemene instellingen wijzigen.

Een complete JRcms website is inclusief ondersteuning al leverbaar vanaf € 495,00 Excl. BTW

 

Klik hier voor meer informatie!

JRdating Software

  Start een eigen datingbedrijf met onze professionele dating software.  Doordat wij u van A tot Z begeleiden kunt u snel en eenvoudig omzet genereren met onze JRdating software. 

 

JRdating software is betaalbaar en is zonder technische kennis uitermate geschikt voor professionals maar ook voor als u hobbymatig een datingwebsite wenst te exploiteren. Het systeem werkt middels abonnementen en eventueel credits. Uw leden hebben zeer veel opties op de website en kunnen abonnementen en eventueel de credits online afrekenen.


JRdating software wordt volledig uw eigendom en is al verkrijgbaar vanaf € 1.950,00 Excl. BTW 

Klik hier voor meer informatie!

JRescape room software

 

Met de software voor het exploiteren van escaperooms heeft u al uw escaperooms onder controle en kan er online gereserveerd en afgerekend  worden.

 


JRescaperoom is speciaal ontwikkeld voor de exploitatie van escaperooms. Zonder technische kennis is het voor u mogelijk om escaperooms op de webste te tonen. Geïnteresseerden kunnen online eenvoudig een escaperoom boeken, eventeel extra's bij bestellen en online afrekenen. 

Houd uw escaperooms onder controle en start met JRescaperoom Software.
 

JRescaperoom Software is verkrijgbaar vanaf € 1250,00 Excl. BTW of € 59,00 per maand Excl. BTW
    

Klik hier voor meer informatie!

 

MKB Webhosting met website builder

 

Als MKBer heeft u behoefte aan betrouwbare en stabiele hosting. Onze domeinen worden voorzien van DNSSEC en u ontvangt tevens een SSL certificaat. 

 

Het MKB moet kunnen rekenen op een betrouwbare en hostingaanbieder.

De geregistreerde domeinen worden bij onderneemopinternet.nl voorzien van DNSSEC. Daarnaast ontvangt u bij afname van hosting een gratis SSL certificaat!

Met onze website builder installeert u met een paar klikken een website, webshop, blog of een van de andere ruim 200 apps.

Op een aantal servers zijn 18+ websites toegestaan en heeft u een vraag, dan kunt u ons gewoon bellen! En dat kunnen niet veel hostingaanbieders zeggen!

Klik hier voor meer informatie!

Maatwerk

  Wilt u een aanpassing in uw bestaande website of wil u iets nieuws ontwikkelen? Ons team met specialisten staan voor u klaar. Maatwerk-onderneem op internet   

 

Bij ons team zult u niet snel horen dat iets niet mogelijk is. In onze beleving is met onze opgebouwde ervaring bijna alles mogelijk.

Ook voor uw nieuwe ideeën bent u bij ons team aan het juiste adres als het gaat om maatwerk. Wij zijn open minded, discreet en geen idee is ons te gek.

Neem voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor telefonisch contact met ons op. 

 

 

Neem contact met ons op!

Betaalwijze & Financieringen

  Uw factuur direct betalen is uiteraard altijd voordeliger. Bij grotere uitgaven kan het zijn dat gespreide betaling u misschien beter uitkomt. Betaalonline.nu

 

Webhosting en domeinregistratie worden per jaar gefactureerd. 

Grotere projecten kunnen gefinancieerd worden zodat u niet ineens voor hoge kosten komt te staan. Indien u uw project/opdracht wenst te financieren geeft u dit dan aan, wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte op maat. 

Openstaande facturen kunt u overmaken maar u kunt ook gebruik maken van ons betaalscherm. Hier kunt u gemakkelijk online uw openstaande facturen betalen.

 

Betaal hier uw openstaande factuur!

DNSSEC & SSL Certificaat

DNSSEC is bij onderneemopinternet.nl een standaard en gratis service voor domeinnamen die gebruik maken van de nameservers van onderneemopinternet.nl. DNSSEC wordt bij registratie automatisch aangezet voor alle domeinnamen die gebruik kunnen maken van DNSSEC (.NL, .COM, .NET, .BE, .DE, .ORG en .EU). Klik hier voor meer info! Tevens ontvangt u bij afname van hosting een SSL certificaat. 

 

Een O.B.P. kan u helpen doormiddel van o.a. :

  • Een brainstormsessie m.b.t. uw ideeën.
  • Hoe u het beste uw website kunt promoten.
  • Het geven van antwoorden op al uw vragen.
  • Het geven van informatie over wel of niet inschrijven bij de KvK
  • Informeren over wat u moet weten bij een eigen bedrijf.
  • Informeren over fiscale voordelen.

In een gespek met uw O.B.P. zullen al uw vragen worden beantwoord. Heeft uw O.B.P. even geen passend antwoord op uw vraag dan gaat hij of zij alsnog op zoek naar het juiste antwoord.

Met een O.B.P. staat u er nooit alleen voor!

Een gesprek met een O.B.P. kan overal plaatsvinden, bij ons op kantoor, aan uw adres of op een gewenste locatie.

Klik hier voor meer informatie


Heeft u vragen ?

Heeft u bij de "veelgestelde vragen"het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust even telefonisch contact met ons op.