Onderneemopinternet.nl

Bent u er nog niet helemaal uit wat u wilt ondernemen en heeft u nog veel vragen waar u mee zit, vraag dan een persoonlijk gesprek aan met een van onze O.B.P.ers. (Openminded Business Partner)

Een O.B.P. kan u helpen doormiddel van o.a. :

  • Een brainstormsessie m.b.t. uw ideeën
  • Hoe u het beste uw website kunt promoten.
  • Het geven van antwoorden op al uw vragen.
  • Het geven van informatie over wel of niet inschrijven bij KvK.
  • Het informeren over wat u moet weten bij een eigen bedrijf.
  • Het informeren over fiscale voordelen voor starters.

In een gespek met uw O.B.P. zullen al uw vragen worden beantwoord. Heeft uw O.B.P. even geen passend antwoord op uw vraag dan gaat hij of zij alsnog op zoek naar het juiste antwoord. Een gesprek met een O.B.P. kan overal plaatsvinden, bij ons op kantoor, aan uw adres of op een andere gewenste locatie.

Het O.B.P. team is een initiatief van ProBEA Nederland waar Onderneemopinternet.nl onderdeel van is en bestaat uit een groep ervaren (ex-) ondernemers en succesvolle starters.

Het O.B.P Team van ProBEA Nederland staat ook voor u klaar als u al ondernemer bent. Herkent u het gevoel dat u denkt dat u er even helemaal alleen voor staat? Of het gevoel dat u in een ondernemersdipje raakt omdat u geen energie van uw mensen om u heen krijgt? Dit zijn gevoelens waar ieder mens regelmatig mee te maken krijgt maar als u (aankomend) ondernemer bent dan kunnen deze gevoelens u nog wel eens duur komen te staan. Op zo'n moment heeft u behoefte aan een vertrouwenspersoon, een vriend(in) die u begrijpt en weer energie kan geven, ook in moeilijke tijden.

Kosten voor een O.B.P:

Eerste kennismakingsgesprek telefonisch of bij ons op kantoor (Prescan +/- 30min.) Euro Gratis
Vervolg gesprekken telefonisch (per 30min. of een gedeelte daarvan) Euro 35,00*
Vervolg gesprekken bij ons op kantoor (per 30min. of een gedeelte daarvan) Euro 45,00*
Vervolg gesprekken op locatie (per 30min. of een gedeelte daarvan) Euro 55,00*
Vervolg gesprekken op locatie buiten Nederland Op aanvraag  

*Particulieren, starters en eenmanszaken eerste 20 uur 35% korting! Bij bezoek op locatie zijn onze tarieven exclusief reiskosten. Al onze tarieven zijn exclusief BTW.