MKB Nederland start bij ONDERNEEMOPINTERNET.NL 

De website word geladen...

Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Personal (interim) Manager bij ONDERNEEMOPINTERNET.NL

Heeft u ook wel eens de behoefte om met iemand te praten en/of te brainstormen die u voor 100% kan vertrouwen, naar u kan luisteren en kan meedenken? Of heeft u meer behoefte aan een personal manager die voor u de contacten legt en/of onderhoud met bijvoorbeeld (gemeentelijke) instanties, leveranciers en misschien wel uw klanten? Een Personal Manager van Maatschap PB Nederland, waar onderneemopinternet.nl onderdeel van is, kan u helpen bij heel veel zaken en alledaagse dingen. Een ervaren Personal Manager kunt u het beste zien als een maatje/buddy die er voor u is en waar u op kunt vertrouwen. 

 

Waar kunt u zoal een Personal Manager voor inhuren?

Brainstormsessie
U komt met een idee, wij borduren daarop door. Wat wilt u precies doen? Wat zijn uw doelgroepen? Wat is het idee erachter? Wij nemen het plan goed en discreet met u door en ontwikkelen daar nieuwe ideeën op, samen met u! De personal managers zijn erg open-minded en denken graag met u mee.    

Woordvoerder
Zijn er bepaalde zaken die geregeld moeten worden met bijvoorbeeld instanties, moeten er vergunningen aangevraagd worden, kunnen er klanten binnen gehaald worden die voor uw eigen gevoel misschien te hoog gegrepen zijn? Dan is een woordvoerder misschien iets voor u. Een woordvoerder zorgt ervoor dat hij/zij het gesprek aan gaat met de leveranciers / instanties / klanten. Daar waar u misschien te druk voor bent, of waar u misschien wel tegen op ziet. Iemand die verstand van zaken heeft, de tijd ervoor neemt en het gesprek aan kan gaan. 

Mediation
Heeft u een conflict met een klant en wilt u deze tot een goed einde brengen? Of heeft u misschien een conflict met de gemeente of een andere instantie waarbij het uit de hand is gelopen? Bezit u een BV of een VOF en zijn er situaties waarbij bepaalde onderwerpen heel gevoelig liggen bij uw partner? 
Dan is mediation iets voor u. Het kan fijn zijn om iemand te heben die objectief en neutraal in de situatie staat en met behoud van bijvoorbeeld de klant resultaat kan halen. Wellicht is het dan interessant om er een mediator tussen te zetten om het in goede banen te leiden. 

Onze mediators zijn te vertrouwen en gaan discreet te werk. Ze zijn onpartijdig en zullen niet oordelen. Wij helpen u om samen een oplossing te vinden. 

Second opinion
Second opinion betekend letterlijk: tweede mening. Een second opinion wordt al gauw gelinkt aan de gezondheidszorg, een tweede arts die de zaak nogmaals opnieuw gaat bekijken. Het kan ook van toepassing zijn bij bijvoorbeeld een onderneming met meerdere partners, directeuren of belanghebbenden waarbij u met een idee loopt die u nog niet voor durft te leggen aan hen. Leg uw ideeën neer bij iemand anders, een second opinion, zodat u een meting kunt doen hoe andere mensen daarop reageren. Hoe zij er naar kijken. "Waar moet ik rekening mee houden met het brengen naar mijn partner?" of met betrekking tot een meningsverschil met uw klant: "sta ik wel in mijn gelijk?" Dit alles kunt u voorleggen aan een second opinion van PB Nederland.

Personal coach 
-

 

Een Personal Manager met enige afstand maar toch ook zo dichtbij!

Als (startende) ondernemer kunt u misschien al uw zaken, ideeën, gedachtes en gevoelens bespreken met uw levenspartner, familie, vrienden, personeel en/of zakenpartner. U vertrouwt erop dat de belangstelling voor wat u wilt bespreken wederzijds is en dat men altijd het beste met u voor heeft. Toch moet u zich afvragen of het wel zo verstandig is om uw (persoonlijke) zaken altijd direct met uw omgeving te willen delen. 

Om u een beeld te geven waarom u in sommige gevallen beter eerst uw zaken kunt voorleggen bij uw Personal Manager delen wij een aantal situaties van onze klanten met u.  I.v.m. de privacy van onze klanten vermelden wij hier niet de echte (bedrijfs)namen en/of informatie die kan leiden naar onze klanten.  


Of u nu wel of geen mensen om u heen heeft om uw zaken te bespreken, een personal manager kan voor u het verschil maken.

 

 

 

Personal (interim) Managers bij ONDERNEEMOPINTERNET.NL


René Halkus Personal (interim) Manager PB Nederland

René Halkus
54 jaar


Loopbaan:
Sinds 1987 zelfstandig ondernemer in de branches: transport, bemiddeling bij koop & verkoop van horecabedrijven, dedailhandel (winkels), ICT verkoop & reparatie, applicatieontwikkeling (leermeester), mediation

Persoonlijke eigenschappen:
Open minded, sociaal, integer, doortastend, creatief, doelgericht, oplossend gericht denkniveau, toegankelijk

   

 


Tamara van de beek Personal (interim) Manager PB Nederland

Tamara van de Beek
30 jaar


Loopbaan:
Horeca medewerkster, receptioniste, administratief medewerkster, secretaresse, winkel filiaalmanager, personal assistant SEO, sinds 2016 zelfstandig onderneemster in de branche ICT applicatieontwinkeling, mediation.

Persoonlijke eigenschappen:
Open minded, sociaal, behulpzaam, rustig, toegankelijk, spontaan, overtuigend

   

 


Tarieven en mogelijkheden Personal ( Interim ) Manager

Kennismakingsgesprek
Een kennismakingsgesprek telefonisch of op ons kantoor is voor de eerste 60 minuten geheel gratis. Bij een gesprek op locate zijn ook de eerste 60 minuten geheel gratis. U betaald alleen de reiskosten vanaf Barneveld tot uw locatie en weer terug a € 0,65 per kilometer. In dit gesprek kunnen wij u vertellen wat wij zoal voor u kunnen betekenen en zullen wij uw behoeftes bespreken.   

Gratis

Uw Personal Manager telefonisch contacteren:
Telefonisch contact met uw Personal Manager. De kosten zijn per beleenheid van 15min. of een gedeelte daarvan. Dit tarief is uitsluitend op basis van een minimale afname van 25 beleenheden. Van 50 beleenheden 20% korting. Beleenheden blijven tot 6 maanden na aankoop geldig. Ondernemers korter dan een jaar ingeschreven bij de KvK ontvangen 10% korting. 

€ 12,50 p/e

Uw Personal Manager op locatie:
De kosten van een Personal Manager op locatie binnen Nederland zijn per uur of een gedeelte daarvan met een minimum van 3 uur Bijkomende kosten zijn: reiskosten vanaf Barneveld tot uw locatie en weer terug a € 0,89 per kilometer, eventuele parkeerkosten, entreekosten ed.  Bij meer dan 10 uur per maand korting bespreekbaar. 

€ 59,50 p/u

Uw Personal Manager bij ons op kantoor:
De kosten van een gesprek met uw Personal Manager bij ons op kantoor zijn per uur of een gedeelte daarvan met een minimum van 2 uur. Bij meer dan 10 uur per maand korting bespreekbaar.

€ 59,50 p/u

 

 

Uw Personal Manager op locatie buiten Nederland op aanvraag. Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW 

 


Heeft u vragen of wilt u in contact komen met een van onze Personal (interim) Managers neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.