MKB Nederland start bij ONDERNEEMOPINTERNET.NL 

De website word geladen...

Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

FAQ veelgestelde vragen

Algemeen

Ja, wij registreren uw gewenste domeinnaam op uw eigen naam als u niet voor een "geheimdomein" heeft gekozen.


Indien u wel voor "geheimdomein" heeft gekozen dan registreren wij uw domeinnaam op onze naam. Nadat u u factuur heeft voldaan ontvangt u een overeenkomst die wij getekend van u terug verwachten. U blijft dus wel degelijk eigenaar en verantwoordelijk voor de domeinnaam maar uw persoonlijke gegevens zijn niet vrij opvraagbaar op het internet. Als mensen een Whois verzoek doen op uw domeinnaam, krijgt men de gegevens van JRDATING.COM te zien.
Ja, JRDATING.COM respecteert uw privacy! Wanneer u een bestelling plaatst worden de verzamelde persoonlijke informatie strikt vertrouwelijk behandelt. Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in het OFFLINE administratiesysteem van PB Nederland waar JRDATING.COM onderdeel van is. Uw gegevens worden nimmer online opgeslagen. Deze informatie wordt alleen gebruikt voor het behandelen van uw bestelling en om U een zo goed mogelijke dienstverlening te bezorgen. Nimmer, uitgezonderd wettelijk bevoegde opsporingsambtenaars, zullen wij uw gegevens doorgeven aan derden. Op aanvraag zullen wij onze klanten alle informatie die we over hen bewaren toesturen.
JRDATING.COM verzend uw factuur naar uw e-mailadres welke u heeft opgegeven bij uw bestelling, u ontvangt geen factuur per post. Indien u een e-mailadres gebruikt van Hotmail, Gmail, Live, of ander freemail provider dan kan het zijn dat uw factuur is ontvangen in het mapje "Ongewenste mail". Als u dit in de toekomst wilt voorkomen verander dan de instellingen van u email en geef aan dat u e-mails die u ontvangt van website@JRDATING.COM en Info@JRDATING.COM gewoon wenst te ontvangen en niet in het mapje 'Ongewenste mail" geplaatst moet worden. Indien u geen e-mail met uw factuur heeft ontvangen neem dan z.s.m. contact met ons op zodat u eventuele onnodige incassokosten kunt voorkomen.
U ontvangt de factuur als bijlage in uw email in PDF file. Indien u deze bijlage niet kunt openen dan heeft u mogelijk geen Adobe Reader op uw computer geïnstalleerd. Ga naar : http://www.adobe-reader.nl/ en download gratis Adobe Reader. Deze software is absoluut 100% veilig!
U kunt uw factuur betalen per bankoverschrijving,iDEAL Paypal en met uw creditcard. Voor vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen.
Het kan voorkomen dat u wegens omstandigheden uw betalingsverplichting tijdelijk niet kunt nakomen. In dat geval raden wij u aan z.s.m. contact met ons op te nemen zodat u onnodige incassokosten kunt voorkomen. Samen met u zal dan worden gekeken naar een passende oplossing.
Indien wij uiterlijk 3 maanden voor het einde van uw contract geen opzegging hebben ontvangen dan gaan wij er vanuit dat u uw contract wenst te verlengen en ontvangt u een nieuwe factuur voor het komende jaar. Gezien het feit dat wij kosten moeten maken om uw contract te kunnen voortzetten kunt u binnen 3 maanden voor het einde van uw contract wel opzeggen maar dient u wel voor het nieuwe jaar nog te betalen.
De minimale contractsduur voor domeinnamen en webhosting is 1 vol jaar. Als u bijvoorbeeld een webhostingpakket en domeinnaam op 22 maart 2017 heeft besteld dan loopt uw contract tot 22 maart 2018.
Indien u uw contract heeft opgezegd dan komt uw domeinnaam weer vrij voor registratie. Iedereen kan dus uw oude domeinnaam weer registreren.
Als u iets heeft besteld dan weet u dat u de kosten hiervan moet betalen. Toch kan het voorkomen dat u wegens omstandigheden tijdelijk uw betalingsverplichting niet kunt nakomen en daarom stellen wij ons zeer coulant op en kunt u tot 30 dagen na factuurdatum een betalingsregeling treffen.
Ja alle tarieven op onze website zijn exclusief BTW HOOG.
Nederlandse bedrijven die diensten leveren aan Belgische bedrijven zal de BTW worden verlegd. U dient wel in het bezit te zijn van een geldig BTW-nummer. Bij u zal dan dus geen BTW in rekening worden gebracht. Indien u online heeft besteld en afgerekend dan kunt u bij ons de BTW terug vorderen. Stuur ons een e-mail met uw bedrijfsgegevens en bankrekeningnummer.
Nederlandse bedrijven die diensten leveren aan Belgische particulieren en Belgische bedrijven zonder een geldig BTW nummer moeten tot een orderbedrag van Euro 35.000,00 wel BTW in rekening brengen. Boven het order bedrag van Euro 35.000,00 zal de BTW worden verlegd.

Webhostingpakketten

Wanneer u een website heeft wilt u natuurlijk dat deze voor iedereen toegankelijk is. U heeft de website immers niet uitsluitend voor uw eigen plezier laten maken! De website zal dus geplaatst moeten worden op een krachtige computer die continu (24 uur per dag, 365 dagen per jaar) met het Internet verbonden is. Een dergelijke computer heet een server en op zo'n server kunt u een hostingpakket huren waarbinnen uw website vervolgens geplaatst kan worden. Om de website helemaal optimaal bereikbaar te maken zal aan dit webhostingpakket een domeinnaam gekoppeld worden. Wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld JRdating heet kan deze het beste toegankelijk gemaakt worden via www.JRDATING.COM.
Schrijfruimte is de ruimte die u heeft op een harde schijf om bestanden weg te schrijven. Als u een website heeft gemaakt dan telt u de grootte van alle bestanden bij elkaar op zodat u weet hoeveel schrijfruimte u nodig heeft om uw website weg te schrijven ( uploaden) naar een webserver. Uw hostingpakket zorgt ervoor dat uw webhostingpakket altijd over voldoende schrijfruimte beschikt. Indien uw webhostingpakket over te weinig schrijfruimte beschikt dan zal uw website offline gaan. In uw DirectAdmin Control Panel kunt u precies zien hoeveel schrijfruimte u al heeft verbruikt en hoeveel u nog kunt gebruiken. Indien u een website heeft waarbij bezoekers bijvoorbeeld bestanden en of foto's kunnen uploaden dan dient u uw schrijfruimte extra goed in de gaten te houden zodat u indien nodig tijdig uw webhostingpakket kunt upgraden naar een groter pakket.
Dataverkeer of (data)traffic, bestaat uit drie onderdelen: HTTP, FTP en e-mail verkeer. HTTP verkeer wordt veroorzaakt door de bezoekers van uw website. Elke keer dat uw website wordt bezocht download de bezoeker namelijk de pagina naar zijn of haar pc. Wanneer u dus een bestand op uw website hebt staan van 1 MB en dat wordt 100 keer gedownload, dan heeft u 100 MB dataverkeer verbruikt (eigenlijk nog iets meer vanwege de overhead). Ook met FTP en e-mail worden bestanden verzonden van en naar de server. Dataverkeer is dus het totaal aantal MBs dat uw website genereert door middel van HTTP, FTP en email. In uw Direct Admin Control Panel kunt u precies zien hoeveel dataverkeer uw website al heeft verbruikt en hoeveel u nog over hebt voor de rest van de maand. Zorg er dus voor dat uw webhostingpakket over voldoende dataverkeer beschikt. Indien u meer dataverkeer verbruikt dan dat uw webhostingpakket toelaat dan zal uw website (M.u.v. zakelijke websites) offline gaan. Indien zakelijke websites meer dataverkeer verbruiken dan dat uw webhostingpakket toelaat zal de website NIET offline gaan maar ontvangt u op basis van nacalculatie een factuur voor het meerverbruik. Let op! Niet verbruikt dataverkeer kan niet worden meegenomen naar de volgende maand!
MySQL (Structured Query Language) is een database programma waarmee grote hoeveelheden data op de webserver kan worden bewaard. Steeds meer scripts cq websites maken gebruik van Mysql databases omdat u met een scripttaal als PHP snel grote hoeveelheden data kunt aanroepen en direct plaatsen op een webpagina. Voor het installeren van Mysql databases is enige kennis van HTML, PHP en MYsql noodzakelijk. Indien u een website wenst te installeren die gebruikt maakt van Mysql en u weet niet hoe u dit moet doen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer informatie op: http://www.site-helper.com/
Een Subdomeinnaam is net zo uniek als uw domeinnaam. Subdomeinen kunt u bijvoorbeeld aanmaken voor afdelingen van uw bedrijf of voor uw kinderen. Voorbeeld: De familie Jansssen heeft de domeinnaam http://www.jansssen.nl waar ze een website van hun bedrijf hebben staan. Omdat alle 10 kinderen van de familie Jansssen ook een website willen hebben heeft de familie Jansssen de volgende subdomeinen aangemaakt: Pietje.Jansssen.nl , Klaas.Jansssen.nl, miepje.Jansssen.nl enz enz. Alle kinderen kunnen gratis hun eigen website maken op hun eigen subdomeinnaam. Bezoekers van deze website kunnen dan rechtstreeks naar bijvoorbeeld http://www.Pietje.Jansssen.nl Subdomeinen kunt u aanmaken in uw DirectAdmin Control Panel. Kijk voor meer informatie op: http://www.site-helper.com/
Ja, gratis SSL van Let's Encrypt is echt gratis!! Ze brengen geen kosten in rekening voor certificaten. Let's Encrypt is een non-profitorganisatie, De missie van Let's Encrypt is om een ​​veiliger en privacy-respecterend web te creëren door de brede acceptatie van HTTPS te bevorderen. De services zijn gratis en gemakkelijk te gebruiken, zodat elke website HTTPS kan implementeren.

Let's Encrypt heeft ondersteuning nodig van gulle sponsors, subsidiegevers en particulieren om onze diensten overal ter wereld gratis te kunnen aanbieden. . In sommige gevallen brengen integrators (bijv. Hostingproviders) een nominale vergoeding in rekening die de administratieve en beheerkosten weergeeft die zij maken om Let's Encrypt-certificaten te verstrekken.

LET OP!JRdating.com biedt geen ondersteuning en staat niet garant voor de levering van gratis SSL certificaten van Let's Encrypt.

JRdating kan indien gewenst ook betaalde SSL certificatie leveren, neem voor meer informatie contact met ons op.
Nadat u de aanvraag voor een domein hebt voltooid, wordt de resulterende autorisatie in de cache opgeslagen zodat uw account deze later opnieuw kan gebruiken. Autorisaties in de cache duren 30 dagen vanaf het moment van validatie. Als het aangevraagde certificaat alle benodigde autorisaties in het cachegeheugen heeft, gebeurt de validatie pas weer nadat de relevante gecachte autorisaties verlopen. Gan voor meer informatie naar de website van Let's Encrypt. JRdating.com biedt geen ondersteuning.
Let's Encrypt is een wereldwijde certificeringsinstantie (CA). Ze laten mensen en organisaties over de hele wereld SSL / TLS-certificaten verkrijgen, verlengen en beheren. De certificaten kunnen door websites worden gebruikt om beveiligde HTTPS-verbindingen mogelijk te maken.

Let's Encrypt biedt Domain Validation (DV) certificaten. Ze bieden geen Organisation Validation (OV) of Extended Validation (EV), voornamelijk omdat we de uitgifte voor dit soort certificaten niet kunnen automatiseren.
FTP staat voor "file transfer protocol". Met het file transfer protocol kunnen netwerkgebruikers bestanden uitwisselen. FTP wordt bijvoorbeeld ingezet om bestanden op te halen van computers die zich elders op het internet bevinden. Wanneer een bestand met behulp van FTP wordt gekopieerd naar een andere computer spreekt men van 'uploaden', wanneer een bestand wordt opgehaald van een andere computer van 'downloaden'. Middels FTP kunt u dus uw website plaatsen op de server van ProfessionalWebhosting.nl. In uw DirectAdmin Control Panel kunt u nieuwe FTP accounts aanmaken. Kijk voor meer informatie bij: http://www.smartftp.com/ en http://www.site-helper.com/
Een POP3 e-mailbox is een emailaccount op een server met ruimte om mailberichten op te slaan. Met uw favoriete mailprogramma haalt u de email van de server af. Om verbinding te maken met uw email- account zijn een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Een e-mailbox heeft een bepaalde grootte (b.v. 20Mb): als de box vol is, worden nieuwe inkomende berichten geweigerd. E-mailadressen kunt u zelf gemakkelijk aanmaken in uw DirectAdmin Control Panel. Kijk voor meer informatie op: http://www.site-helper.com/
Een Autoresponder is een robot die automatisch een email bericht terug stuurt aan de afzender. U kunt zelf de tekst bepalen van het email bericht dat u terug wilt sturen aan de afzender waarvan u email ontvangt. Een autoresponder kan bijvoorbeeld erg handig zijn als u op vakantie bent. Autoresponders kunt u instellen in uw DirectAdmin Control Panel. Kijk voor meer informatie op: http://www.site-helper.com/
Met een gewoon e-mailprogramma moet de gebruiker zelf handmatig e-mailadressen toevoegen aan de mailinglist en ook weer met de hand verwijderen. Listserverprogrammatuur automatiseert het toevoegen en weghalen van e-mailadressen van een mailinglist en gaat daarbij nog een stapje verder. Geheel automatisch kunnen derden zich aanmelden en afmelden bij een mailinglist zonder interventie van een menselijke lijstbeheerder. Bovendien verzorgt de listserver de distributie van berichten aan alle leden van een mailinglist. Met behulp van een listserver is een mailinglist makkelijk in te zetten als een medium die het mogelijk maakt op de hoogte te raken - en blijven - over (de opvattingen over) een bepaald onderwerp. Wanneer men op het Internet spreekt van een mailinglist dan bedoelt men meestal een mailinglist die als een dergelijk medium wordt ingezet. In uw DirectAdmin Control Panel kunt u een Mailinglist aanmaken. Kijk voor meer informatie op: http://www.site-helper.com/
Een cronjob is een taak die u automatisch door de server kan laten uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld op een bepaalde datum en tijdstip een script laten draaien. Dit kan bijvoorbeeld voor backups, maar ook voor onderhoud, PHP-scripts, etc. In uw DirectAdmin Control Panel kunt u Cron Jobs instellen. Kijk voor meer informatie op: http://www.site-helper.com/
Met error documenten kunt u zelf niet zo heel erg veel. Indien de bezoeker van uw website bijvoorbeeld op een link klikt die niet bestaat dan zal hij automatisch naar een error pagina gaan. Ook als een website of pagina met een HTaccess is beveiligd en de bezoeker een foutieve gebruikersnaam en paswoord invult krijgt de bezoeker een error pagina te zien. Deze HTML error pagina's kunt u zelf aanpassen in uw DirectAdmin Control Panel.
Op alle webhostingspakketten wordt PHP 7.3 ondersteund. PHP is een programmeertaal waarmee u pagina's dynamisch kunt laten opbouwen op basis van een aantal variabelen. Het gebruik van PHP kan u helpen uw website gemakkelijker te onderhouden, maar er is enige kennis vereist om het goed te gebruiken. Ga naar www.php.net voor meer informatie over PHP.
Perl is een tool. Een gereedschap dat wordt bediend met een krachtige programmeertaal, en dat daarom gemakkelijk voor ‘gewoon een’ programmeertaal kan worden aangezien. Maar Perl is meer. Ga naar http://www.perlsupport.nl/ voor meer informatie.
CGI (Common Gateway Interface) is een standaard voor het runnen van externe programma's vanaf een webserver. CGI staat toe dat een HTML pagina dynamisch is, bijvoorbeeld: met CGI kunt u informatie uit een database halen en deze laten weergeven in een HTML pagina. CGI scripts zijn daarom zeer populair en worden veelvuldig gebruikt over het World Wide Web. Er zijn diverse zeer goede introductie pagina's over CGI te vinden op het internet.
Uw emailboxen worden gescand op virus. Toch raden wij u aan zelf ook een virusscanner op uw computer te installeren.
Niets is vervelender dan honderden emailtjes te krijgen over Viagra , cialis of andere buitenlandse aanbiedingen waar u niets aan heeft. In uw DirectAdmin Control Panel kunt u een AntiSpam filter instellen waardoor wellicht minder spam zult ontvangen.
Webmail is ideaal voor als u op vakantie bent. Met webmail kunt u email lezen en versturen. Ga naar http://www.uwdomeinnaam,nl/webmail Voer uw gebruikersnaam en paswoord in en u heeft direct toegang tot uw email.
In uw DirectAdmin Control Panel kunt u uw website statistieken bekijken. U heeft hier een mooi overzicht van o.a. hoeveel bezoekers er per uur, dag, week maand en jaar op uw website zijn geweest.
Bij JRDATING.COM heeft u de beschikking over een DirectAdmin Control Panel. Hiermee kunt u o.a emailadressen aanmaken, subdomeinen aanmaken en spamfilters instellen etc. etc. Kijk voor meer informatie op: http://www.site-helper.com/
Indien u er zeker van wilt zijn dat uw website goed bereikbaar is dan registreert u meerdere domeinnamen die weer verwijzen naar uw website. Voorbeeld: Uw heeft de domeinnaam http://www.shopsstad.nl waar u een mooie website heeft staan. Als u wilt dat uw website goed bereikbaar is dan zult u er rekening mee moeten houden dat mensen een tikfoutje kunnen maken of de domeinnaam verkeerd hebben onthouden. U kunt dan bijvoorbeeld ook de domeinnaam shopstad.nl registreren. Voor deze domeinen neemt u dan een parkeerpakket en verwijst u deze domeinen door naar http://www.shopsstad.nl.

E-mail en instellingen

In uw DirectAdmin Controlpanel kunt u nieuwe e-mailadressen aanmaken. Ga naar http://uwdomeinnaam.TLD:2222 en login met uw gebruikersnaam en paswoord. Ga nu naar E-Mail Accounts en klik op: Create mail account ( TLD is bijvoorbeeld: .'nl , .com , .eu etc. )
Afhankelijk van uw gekozen webhostingpakket kunt u e-mailadressen aanmaken. Wilt u meer e-mailadressen aanmaken dan dat uw webhostingspakket toelaat upgrade dan uw webhostingspakket met een Webhosting Upgradepakket.
Uw kunt uw e-mails lezen en versturen via een e-mailprogramma of via webmail. Voor webmail gaat u naar Http://www.uwdomeinnaam.TLD/webmail. Indien u email wilt lezen en versturen met een e-mailprogramma dan kunt u bijvoorbeeld Microsoft Outlook gebruiken. ( TLD is bijvoorbeeld: .'nl , .com , .eu etc.)
Ja u kunt vanaf elk gewenst adres via webmail uw e-mails lezen en versturen. Voor webmail gaat u naar: Http://www.uwdomeinnaam.TLD/webmail waarna u inlogt met uw gebruikersnaam en paswoord. ( TLD is bijvoorbeeld: .'nl , .com , .eu etc. )
Ja in uw DirectAdmin Control Panel onder E-mail Management kunt u emails automatisch laten beantwoorden. Ga naar Http://www.uwdomeinnaam.TLD:2222 en Login met uw gebruikersnaam en paswoord. Ga naar: E-mail Management > Vacation Messages > Set Vacation Message ( TLD is bijvoorbeeld: .'nl , .com , .eu etc. )
Ja in uw DirectAdmin Control Panel onder E-mail Management kunt u e-mails automatisch laten doorsturen naar een ander e-mailadres. Ga naar http://www.uwdomeinnaam.TLD:2222 en Login met uw gebruikersnaam en paswoord. Ga naar: E-mail Management > Forwarders > Create new E-Mail Forwarder ( TLD is bijvoorbeeld: .'nl , .com , .eu etc. )
In uw DirectAdmin Control Panel onder E-mail Management kunt u e-mailadressen blokkeren en spamfilters instellen. Ga naar Http://www.uwdomeinnaam.TLD:2222 en Login met uw gebruikersnaam en paswoord. Ga naar Spamassassin Setup of SPAM Filters. ( TLD is bijvoorbeeld: .'nl , .com , .eu etc. )
Als u een e-mailprogramma wilt gebruiken dat kunt u het beste Microsoft Outlook of Office 365 gebruiken. Uiteraard zijn er nog veel meer e-mailprogramma's 's die u kunt gebruiken maar deze kunnen wij niet allemaal behandelen. Overigens weten wij van deze programma's dat ze zeer stabiel en betrouwbaar werken.


Dating-profielenwebsite: wat kan ik met? (front-end)

Door middel van een abonnement af te sluiten krijgt u (mogelijk) meer opties tot uw beschikking op de website. U kunt uw abonnement elk moment upgraden en online betalen.
Het is mogelijk om bij bijvoorbeeld BLOGS sleutelwoorden toe te voegen. Deze sleutelwoorden worden TAGS genoemd. Door tags toe te voegen, kunnen bezoekers en zoekmachines sneller deze woorden vinden.
Deze functie maakt het mogelijk om leden te blokkeren zodat er geen activiteit meer gezien kan worden. Daarnaast kunnen er dan geen berichten meer ontvangen worden
Wanneer een lid foto’s, video’s en/of een blog heeft geplaatst is het mogelijk voor andere leden om deze post te beoordelen. Dit kan door middel van het geven van sterren. 1 ster is niet goed, 5 sterren is heel goed. (Rang)
Het is mogelijk om video’s te delen op uw newsfeed (tijdlijn). Andere leden kunnen deze dan bekijken, beoordelen en eventueel er op reageren.
Om een match te kunnen maken wordt er gekeken naar de persoonlijk voorkeuren. Leden kunnen aangeven waar zij willen waar op gezocht word.
Leden kunnen favoriete leden opslaan als bladwijzers. Zo kunnen ze snel en gemakkelijk naar hun favoriete profiel!
Het is mogelijk voor leden om een plaats te kopen in de hotlist, door middel van credits. Hierbij komen ze dan op de homepage te staan als een soort uitgelicht profiel.
Afhankelijke profielvragen zijn specifieke profielvragen zoals bijvoorbeeld; hobby’s, haarkleur, tattoeages/piercings. Laat uw leden elkaar goed leren kennen door middel van diverse afhankelijke profielvragen toe te voegen aan uw website.
De vrienden plugin maakt het mogelijk dat leden elkaar als vriend kunnen toevoegen en kunnen volgen.
De knipogen plugin maakt het mogelijk dat leden elkaar een knipoog kunnen versturen. (Afhankelijk van eventueel abonnement)
De blogs plugin maakt het mogelijk dat leden blogs kunnen plaatsen waar andere leden op kunnen reageren. Zo kunnen leden hun verhaal delen met de community.
Met de matchmaking plugin kan de compatibiliteitsscore tussen leden worden berekend op basis van profielinformatie (persoonlijke voorkeuren)
Het is mogelijk om op berichten te reageren die op de newsfeed zichtbaar zijn. Let hier bij wel op; wanneer de newsfeed uitgeschakeld is, kan men ook niet reageren op berichten.
Deze plugin geeft leden bezocht ledenprofiel weer.
”Contacteer ons” pagina met de mogelijkheid om afdelingen te kiezen (verschillende e-mailadressen).
Wanneer u abonnementen toestaat in uw website, is het mogelijk om de Paypal en CCBiling plugin aan te zetten. Het is dan mogelijk om online te betalen met Paypal en/of CCBiling.
Wanneer leden een foto album aanmaken hebben zij de keuze om het album prive te maken en te beveiligen met een wachtwoord. Dit wachtwoord kunnen zij delen met een specifiek lid. Zo zijn de foto’s niet zichtbaar voor alle leden
Een eenvoudig discussiebord (forum) voor leden
Leden kunnen er voor kiezen om groepen aan te maken en zo informatie te delen met de groepsleden. (Denk bijvoorbeeld aan bepaalde hobby’s etc)
Deze plugin geeft foto’s weer door middel van een slide show
Door deze plugin in te schakelen krijgen leden maar ook uzelf real-time notificaties over de site activiteit
Deze plugin maakt het mogelijk om net zoals bij Facebook, te werken met een newsfeed waar je likes en commentaar op kunt ontvangen. Leden kunnen zo onderling van alles delen en bij elkaar reageren.
De login plugin staat leden toe om in te loggen via facebook en zo hun profiel te synchroniseren.
Hiermee is het mogelijk om diverse evenementen aan te maken en aan te kondigen. Leden kunnen direct laten weten of ze bij het evenement aanwezig zullen zijn.
Door de plugin in te schakelen staat u leden toe om credits te verdienen, kopen en uit te geven op de website.
Zonder deze integratie is niets mogelijk met betrekking tot de functies van facebook.
Hierbij krijgen de leden de mogelijkheid om virtuele cadeaus te kopen door middel van credits
Deze functie is niet bruikbaar zonder de Google Maps locatie integratie in te schakelen. Hiermee krijgen leden de mogelijkheid om andere leden te vinden die in een door hun aangegeven gebied wonen.

 

Dating-profielenwebsite: wat kan ik met? (back-end)

Hierbij heeft u de mogelijkheid om in één keer al uw leden te mailen vanuit de backend panel. (Ook mogelijkheid tot mailen naar bijvoorbeeld alleen vrouwen of alleen mannen)
Cloudflare is een dienst waarmee de website sneller en veiliger word. Gemiddeld is een website die gebruik maakt van Cloudflare 2 x zo snel, gebruikt 60% minder bandbreedte en is veiliger
Gemakkelijk de content van de pagina’s aanpassen maar ook de zichtbaarheid van de pagina’s
Standaard word de datingprofielwebsite geleverd in het Nederlands. Maar het is ook mogelijk om een andere taal toe te voegen; bijvoorbeeld: Engels, Frans, Duits, Spaans en nog veel meer…
Mogelijkheid om zeer gemakkelijk het menu aan te passen, volgorde van de pagina’s te wijzigen en de opbouw van de pagina’s te wijzigen.
Een manier van wachtwoord beveiliging waardoor het moeilijker is om wachtwoorden te achterhalen
Met deze functie kunt u uw leden expliciet vragen of ze akkoord gaan om de website te betreden
U bepaalt zelf of uw leden gebruik kunnen maken van een contact formulier.
Een manier om robots tegen gaan. (niet menselijke gebruikers).
Mogelijkheid om diverse betalingsmodules aan te zetten. Bijvoorbeeld Paypal of CCBilling
Houd uw inkomsten bij door middel van de statistieken in het back-end. Hier kunt u alles vinden over uw financien.
Deze functie maakt het mogelijk om leden toe te wijzen als moderator, waardoor ze een oogje in het zeil kunnen houden op de website.
Deze functie maakt het mogelijk om zelf te bepalen wie u toelaat op de website (profielen goedkeuren
Bepaal of leden verplicht zijn om een foto te uploaden bij registratie en stel eigen aan een profielfoto
De mogelijkheid om de website “af te sluiten” tijdens werkzaamheden zonder de website uit de lucht te halen. Laat uw leden weten wat er aan de hand is.
Maak gebruik van de WYSIWYG editor in de HTML modus
Door het gebruik van geavanceerde algoritmen om geautomatiseerde spambotregistraties uit te filteren, ziet u niets van de spam op uw website.
Privacy instellingen voor gebruikers om te beheren wie hun profielen en inhoud te zien krijgen
Beperkt marketingbudget? Met deze SEO plugin wordt ervoor gezorgd dat u mogelijk gratis verkeer krijgt van zoekmachines.
Volg de bezoekersstatistieken van uw website met Google analytics.
Importeer al je google contacten
Eenvoudig banneradvertentiebeheer met geografische targeting.
Een stukje code die overal op de website geplaatst kan worden om meer te weten te komen over uw doelgroepen. De doelgroepen kunnen hierdoor gemeten, geoptimaliseerd en ontwikkeld worden door uw Facebook advertentie
Uw gebruikers kunnen willekeurige locatiegegevens invoeren, zoals stad, regio, provincie en postcode. Deze worden vertaald naar datapunten van Google Maps